VITI I RI NË BUDVA – KOTORR – ULQIN 3 DITË €109

 

 

Nisja  Tirana, Pallati SportitAlbania
Ora e nisjes 09:00
Zgjatja e turit 3 dite
Veshja e pershtatshme Rroba dimri  kunder eres dhe shiut
                        
 TE PERFSHIRA Transporti ( Tirane – Ulqin – Budva – Kotorr )
Shoqerues Gjate Udhetimit
Akomodimi 2 nete ne hotel
Mengjeset + Darka e dt 1 Janar
Mbremja Gala e dt 31 Dhjetor
1 Shishe Vere per 2 persona 

 

ULQIN – BUDVA – KOTORR
  • ► 31 Dhjetor – 2 Janar

PROGRAMI:

Hotel Monte Viena 4* €109
Hotel Laguna 4*S €119

Date 31 Dhjetor – 2 Janar

Ne çmim perfshihet :

Transporti ( Tirane – Ulqin – Budva – Kotorr )
Shoqerues Gjate Udhetimit
Akomodimi 2 nete ne hotel
Mengjeset + Darka e dt 1 Janar
Mbremja Gala e dt 31 Dhjetor
1 Shishe Vere per 2 persona

Politikat e Femijeve Ne HOTEL

0-2.99 free ,

3 – 5.99 50% discount ,

6 – 11.99 20% discount

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating